http://t.indoflyer.net/609296
PMDG 777 vs Captain Sim 777 (Full Version)

All Forums >> [FLIGHT SIMULATOR SECTION] >> Forum Desktop Pilot



Message


Ron007 -> PMDG 777 vs Captain Sim 777 (07/7/2012 22:52:07)

hallo om,

mau nanya dong, ada member IF yang memiliki Captain Sim 777? ane pingin punya, tapi liat PMDG 777 jadi cinta segitiga [:D]
Menurut para member if, bagusan mana Captain Sim 777, atau menunggu PMDG 777?


   http://t.indoflyer.net/609296


mchariri -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (08/7/2012 8:44:56)

Fitur yang ditawarkan CS777-200 s/d SP.004 (SP.005 sdh direleased) tidak banyak jika dibandingkan dengan PMDG (737NGX, B747-400X) maupun iFly 737NGX.
Bawaan CS777-200 hanya :
- Pada saved filght hanya terdapat " Clerared for tke off(KSEA)
- Tidak ada tutorial seperti tutorial #1 dan tutorial #2 PMDG 737NGX / iFly737 ZBAA-VHHH
- Tidak punya panel 2D
- Tidak ada styart up dengan cold and dark
CS777-200 memiliki panel 3D dan sound yg bagus
Kayaknya lebih baik tunggu PMDG
Sceern shoot :
[image]http://i1065.photobucket.com/albums/u384/mchariri/CS777200_1_30.jpg[/image]
[image]http://i1065.photobucket.com/albums/u384/mchariri/CS777200_430jpg.jpg[/image]


   http://t.indoflyer.net/609296


Ron007 -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (09/7/2012 7:24:51)

om mchariri, terima kasih buat info nya. Ane tungguin PMDG aja kalau gitu

Thanks buat info nya [:)]


   http://t.indoflyer.net/609296


ezra05 -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (09/7/2012 11:22:49)

kira-kira rilis kapan yah PMDG 777?
kalo pake wilco jelek banget LNAV nya keluar jalur mulu[:@]


   http://t.indoflyer.net/609296


mchariri -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (09/7/2012 18:54:57)

Dibawah ini kutipan dari posting Robert Randazzo PMDG di Avsim Forum tgl 7 Juli 2012 mengenai 777 :

The 777 continues to move along, but at a slightly slower pace than planned. I thought we would be pushing the airplane into testing late this month, but I think we are looking a bit further down the road before we take that step, as a few developers on the team have had to take some extended time away in order to tend to various family matters.

A new build has just gone out to the development team that includes some significant new progress in the areas of cockpit automation and crew assistance systems... The whole airplane is really beginning to come together and we will start showing parts of her to you in the weeks ahead.

This airplane really builds well on top of the technologies we developed for the NGX- and we are adding additional functionality to the SDK in order to accommodate features and capabilities that have been requested by various developers in the field. (I'm being intentionally **ue on what these new capabilities are in order to protect our concepts and the concepts of various development partners...)

Many of these features will be rolled backward into the NGX which will really be pretty neat.

Overall the 777 is looking fantastic and beginning to take shape well- we are looking forward to making the transition to testing- whenever that happens to be. (We aren't going to talk much about it until after it has gone to testing- as this "transition" is really an invisible one to end customers...)


   http://t.indoflyer.net/609296


Ron007 -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (10/7/2012 7:52:55)

Sayang rilisnya hanya buat FSX [:(], harusnya dual versi juga sama FS2004


   http://t.indoflyer.net/609296


ezra05 -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (13/7/2012 13:38:03)

Yes akhirnya PMDG yang dikenal dengan produk2 nya yang real, akan merilis triple seven [:-][:-][:-]
mudah-mudahan simulasi nya real gak kayak wilco 777[>:]


   http://t.indoflyer.net/609296


Ferdi_United -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (13/7/2012 13:54:01)

Hi,

Untuk saat ini jelas belum bisa dibandingkan dong, kan product nya belum release..[8D]


   http://t.indoflyer.net/609296


mdjustfly -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (13/7/2012 14:03:59)

Coba deh pake pss 777 buat fs 2004 aja seinget saya. Fiturnya bagusss juga kok. Ampir kaya pmdg 744. 2d panelnya juga ada.


   http://t.indoflyer.net/609296


Ron007 -> RE: PMDG 777 vs Captain Sim 777 (19/7/2012 8:45:11)

quote:

Coba deh pake pss 777 buat fs 2004 aja seinget saya. Fiturnya bagusss juga kok. Ampir kaya pmdg 744. 2d panelnya juga ada.


PSS 777 sering saya pake Om [:)], makanya saya tungguin Triple Seven nya PMDG [8D]


   http://t.indoflyer.net/609296


Page: [1]



Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.2
1.501465E-02